Studimi/ Cila është madhësia më e mirë dhe sa cm duhet

Studimi/ Cila është madhësia më e mirë dhe sa cm duhet

Sipas një studimi, më i madhi mund të jetë më i mirë gjatë se.ks.it, por jo në të gjitha rrethanat.

Një studim i kohëve të fundit, i realizuar nga Big One Dating, tregoi se gratë mund të kenë më shumë të ngjarë të org.azmës në varësi të madhësisë së pen.is.it.

Kompania pyeti 4,761 zonja në lidhje me herën e fundit kur bënin se.k.s, para se të vinte në dukje se sa i dhënë është dashnori i tyre.

Më pas ata pyetën nëse pjesëmarrësit u kulmuan apo jo, përpara se të mbledhin të dhënat për të zbuluar se cilat madhësi kishin më shumë gjasa të nxisnin Big-O.

Studiuesit në University College London matën pen.is.et e 104 burrave për të kuptuar se çfarë kemi atje. Ato përfshinin meshkuj të të gjitha moshave, nga adoleshentë e deri në pensionistë.

Gjatësia mesatare e pen.is.it në këtë grup ishte (13 cm) thuhet në studim. Ata gjithashtu vunë re se disa pen.i.se janë “kultivues” ndërsa të tjerët ishin më të menjëhershëm. /Lajmi.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *