Ish ministri Agani kjo është  arsyja pse Arben Vitia e menaxhoj mire situaten e Covid-19

Ish ministri Agani kjo është arsyja pse Arben Vitia e menaxhoj mire situaten e Covid-19

Ish ministri i shendetesisë Ferid AGani, ka komentuar menaxhimin e Covid ne kohën e ministrit Arben Vitia

“Ministri Vitia mendoj se e ka menaxhuar mirë situatën në muajt e parë të ballafaqimit me këtë virus, në radhë të parë duke e vënë në funksion të gjithë aparatin politik të MSh-së dhe shërbimet e kësaj ministrie në shërbim të rekomandimeve të Institutit. Pra ka qenë në funksion të plotë realizimi i rekomandimeve, kërkesave dhe mendoj me një konsistencë dhe stabilitet i ka zbatuar ato rekomandime gjë që ka rezultuar në fund të tre mujorit me rezultate inkurajuese si me numër të të infektuarve ashtu edhe të të vdekurve krahasuar me shtetet e rajonit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *