Futbollisti i shpreh dashurinë bashkëshortes në një mënyrë të veçantë, i bën…

Futbollisti i shpreh dashurinë bashkëshortes në një mënyrë të veçantë, i bën…

Ish futbollisti Fenerbaçes dhe i kombëtares së Turqisë Semih Senturk ka hapur sezonin e pushimeve dhe së bashku me familjene tij dhe ndodhen në Bodrum.
Familja Senturk është parë në plazh një ditë më parë ku ish futbollisti së bashku me vajzat e tij po shijonin detin dhe diellin.

Por ajo çfarë në sy tek ish futbollisti ishte tatuazhi që kishte në shpinën e tij që ishin sytë e gruas së tij, Pinar Senturk.
Ish futbollisti ka gjetur një formë mjaft interesante për të shprehur dashurinë për bashkëshorten dhe veçanërisht për sytë e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *