E dáshùra feśtón dítélíndjen, Ardian Bujupi i bën ürímín pübłík

E dáshùra feśtón dítélíndjen, Ardian Bujupi i bën ürímín pübłík

Në qershor të këtij viti, këngëtari i njohur Ardian Bujupi bëri publike lid.hjen e dashu.rise me një vajzë të quajtur Sabrine Khan. Ajo është me origjinë indiane, por e lindur dhe e rritur në Gjermani.

Sabrine feston ditëli.ndjen dhe në ditën e saj speciale nuk ka munguar një urim nga part.neri. Megjithatë ai po tregohet shumë i rezervuar për jetën e tij priv.ate dhe i ka kursyer fjalët rom.antike.

Ardiani ka publikuar një foto pranë saj në Instastory, krahas së cilës ka shkruar: “Gëzuar ditëlindjen!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *