AS Roma e do me çdo kusht mbrojtsin anglez

AS Roma e do me çdo kusht mbrojtsin anglez

Koha e Chris Smalling, mundë të mos ketë mbaruar, pasi çë skuadra e Romës, do ti ofroj ekipit anglez Manchester United, një ofertë të re huazim edhe për një sezon me një mundësi për blerjen e detyrusheshme në fund të sezonit

Football Italian raporton se ekipi nga kryeçyteti I Italisë, janë shumë të knëçaur me mbrojtsin dhe dëshirojnë ta mbajnë atë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *