BDI dërgon mesazhe për pjesmarrje, te detyruar ne miting

BDI dërgon mesazhe për pjesmarrje, te detyruar ne miting

Mesazh i derguar faqes sone nga nje

Të nderuar qytetarë, shikoni se si BDI I shantazhojnë qytetarët për pjesmarrje nëpër tubime!! Këto njerëz janë të pa shpirt dhe të pa mëshirshëm, nuk njohin as vlla as motër as nënë as baba për pushtet, këto janë gjendje edhe të v……. ashtu siç kan bërë në 18 vite pushtet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *