Në Foto Presidenti I Austrisë duke u nisur me tren për një vizitë Zyrtare ne Itali

Në Foto Presidenti I Austrisë duke u nisur me tren për një vizitë Zyrtare ne Itali

Ky është Presidenti i Austrisë, Alexander Van der Bellen, i cili është duke marrë trenin për të shkuar në një takim zyrtar në Itali me Presidentin Sergio Matarella.
Nuk ka nevojë për Range Rover të blinduar qindra mijëra euro, as për charter privat, as për truproja.
Nuk ka frikë nga populli i tij dhe as e përbuz atë.
(Foto: DW në shqip)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *