Hungari/ Prej tre ditësh bllokojen Autobuzat me Shqiptarë

Hungari/ Prej tre ditësh bllokojen Autobuzat me Shqiptarë

12 autobus të mbushur me shqiptar dhe destinancion Gjermaninë, janë bllokuar në kufirin Hungarez dhe i kanë detyruar të rikthehen nga u nisën.
Qindra shqiptar nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia nuk po lejohen të hynë në BE.
Shqiptarët po përjetojnë një izolim tragjik dhe depresiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *