Dy Presidentët dhe Bacolli sot bashkë në Durrës

Dy Presidentët dhe Bacolli sot bashkë në Durrës

Dy presidentet dhe Bexheti kane qene sot gjate gjithe diten ne gjirin e lalzit në rezidencen e Metes. Ata Kane kaluar mbi 6 ore bashke pa pranine e mediave.

Ka munguar Rama.

Nuk duhet Pse ky takim u mbajt secret dhe larg Kamerave.
Vete meta ka postuar tani ne darke per kete takim Pa dhene ndonje detaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *