Detaji që u iku të gjithëve: Tyta e auto Ma tikut në shtëpinë e prindërve të Thaçit, e “zbuloi” Veseli

Detaji që u iku të gjithëve: Tyta e auto Ma tikut në shtëpinë e prindërve të Thaçit, e “zbuloi” Veseli

Kadri Veseli vizitoi ditë më parë familjen e presidentit Hashim Thaçi.

Me ta publikoi një fotografi, por nuk e vërejti një detaj.
Prapa shpinës së tyre duket tyta e auto mtikut.

Ndryshe javë më parë ndaj presidentit Hashim Thaçi dhe kreut të PDK, Kadri Veseli u ngrit aktakuzë për kr ime lu fte nga Gjykata Speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *