A do të largohet Lionel Messi nga Barcelona?

A do të largohet Lionel Messi nga Barcelona?

A ështe e mundur që gjashtë herë fituesi i Topit të Artë, të largohet nga Barcelona?

Lionel Messi e ka kaluar tërë karirierën e tij profesionale në Klubin Katalanas FC Barcelona, prej moshës 14- vjeçare. Ai ka ndihmuar klubin të fitoj 10 tituj te Ligës dhe katër Liga të Kampionve, dhe duke fituar gjashtë Topa të Artë.

A është gati Messi të largohet nga Camp Nou? Presidenti i Barcelones Josep Bartomeu, tregon gjithçka

“Unë nuk jap shumë detaje, por MESSI ka thënë shumë herë çë do t’i jap fund karierës së tij në futboll ne Klubin e Barcelonës” tha Bartomeu.

“Messi dëshiron të vazhdojë dhe dëshiron ta përfundoj karrierën e tij këtu. Ai ka edhe shumë vite dhe ne do ta shijojmë atë edhe për shumë kohë”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *