Śtràtegjíá me śtâfín dhe lojtarët, ja çfarë prójektóhet te Apolonia

Śtràtegjíá me śtâfín dhe lojtarët, ja çfarë prójektóhet te Apolonia

Apolonia u rikthye në Sup.eriore, falë një proj.ekti që kanë ndjekur kre.rët më të lartë të klubit bardhejeshil, e madje duke fituar shumë lojtarë të rinjë që kanë dhënë kontr.ibutin e tyre në skuadrën e parë, nga ata me minu.tazh të red.uktuar e deri te titullarët, pjesa më e madhe e tyre që nuk i kalon të 22-23 vitet.

Por, në Fier Artan Mërgjyshi do të jetë trajner edhe për sezonin e ardhshëm, madje klubi ka menduar që ta caktojë edhe si krye-trajner për t’u kujdesur edhe mbi mbarëva.jtjen e pun.es në ekipet e moshave.

Jo vetëm kaq, por kjo skuadër do të ruhet, madje nuk do të ketë lar.gime, por bëhët e ditur se do të synohen afrime cilës.orë, madje edhe lojtarë të huaj shumë cilësorë me ndërmjetësimin e Elton Marinit.

Përveç kësaj do të ketë edhe rinovime me talentet, të cilët klubi synon që t’i shesë për 1-2 vite në elitë, duke i afirmuar e për t’i çuar jashtë vendit, në kampionate të njohura….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *