Ndjekësit krÿqêžójn Rashelin: Ekśpòžóń bÿthèń se s’ke gjë tjetër

Ndjekësit krÿqêžójn Rashelin: Ekśpòžóń bÿthèń se s’ke gjë tjetër

Rashel Kolaneci ka rënë në sy për fó.rmât e saj të bëshme që në daljen e parë në ekran dhe është komen.tuar gjatë për to.

Modelja është aktive në Ins.tagram ku ndiqet na plot 542 mijë njerëz.

Në foton e fundit ku të pas.met e saj bëjën mjaft “žhúrmë” ndjek.ësit ja kan vënë në dukje.

“Shyqyr që ekspo.zon b*thën se gjë tjetër nuk ke”, shkruan dikush komenti i të cilit është edhe më i pëlqyer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *