Kështu ia kanë rregulluar dhomën pashait të vogël Miloti e Belkizi

Kështu ia kanë rregulluar dhomën pashait të vogël Miloti e Belkizi

Belkiz Kera dhe Milot Rashica janë dyshja e njohur simpatike që pëlqehen mjaft shumë nga një masë e gjerë.

Miloti njihet si një futbollist mjaft i zoti e i suksesshë.

Çifti nga Vushtrria nuk ka shumë kohë që janë bërë prindër të një djali të cilin e pagëzuan me emrin Tian.

E sot bashkë me djalin erdhën në vendlindjen e tyre, ku sollën pamje nga dhoma e ‘pashait’ të tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *