Vetëvendosje publikon sondazhin e fundit të realizuar nga kompania “Ubo Consulting”

Vetëvendosje publikon sondazhin e fundit të realizuar nga kompania “Ubo Consulting”

Në publikimin e sondazhit të realizuar nga kompania “Ubo Consulting”, nënkryetari Besnik Bislimi tha se, marshi i gabimit mund të jetë plus-minus 3 për qind.

Në rast se zgjedhjet do të mbaheshin në qershor Lëvizja VETËVENDOSJE! pa e marrë parasysh edhe diasporën del e para me 56 ulëse, kurse në vendin e dytë PDK 18 ulëse para LDK-së po ashtu ka 18 ulëse dhe në fund AAK-ja me 8 ulëse.

“Ky hulumtim i ka 1060 të pyetur, sondazhi është kryer nga i cili është institucioni më kredibil në Kosovë dhe rajon sa i përket hulumtimeve të opinionit publik. Është kryer nga data 6 deri më 16 qershor”, tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *