Tifozi nuk ndalet dhe nuk kursehet për skuadren e tij të zemrës

Tifozi nuk ndalet dhe nuk kursehet për skuadren e tij të zemrës

Shume tifozë bëjnë gjëra dhe simbile të ndyshme për skuadrën e tyre të zemrës. Shumë kanë bërë tattoos ose kanë stolisur dhomën me gjithçka ka për skuadren qe mbështetje. Disa kanë bërë makinën , por deri këtu nuk kishim pare akoma që tifozi të dizanoje shtepine me logon e skuadres së zemres. Dhe kete e ka bere nje shqiptar, Ku ne murin hyrës të shtëpise ka stolisur logon e Juvenus Turin. Aty ai I ka kushtuar nje vend Te vecante dhe ka treguar nje kujdes Te madh qe ti dali sa me bukur. Fantazo é çfrenuar apo gje normale !?
Keni ju Foto me pikante ? Atehere na i dergoni

Gjithsesi bravo tifozit!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *