Sot ka ditélińdjen Rozana Radi, por nuk do tá  beśóni kùrrè sa vjeće mbush

Sot ka ditélińdjen Rozana Radi, por nuk do tá beśóni kùrrè sa vjeće mbush

Këngëtarja e njohur, Rozana Radi, ka një karrierë të gjatë nê televizion dhe është një nga më të pël.qyerat për talentin dhe karizmën e saj.

Sot ajo fes.ton ditën e lindjes dhe ka zbuluar me anë të një postimi moshën e saj.

“Në këto 41 vite më e mira që kam bërë për veten time është jetá”, shkruan ajo në fo.ton ku shfaqet me një fust.an që i nxjerr në pah for.mat elegante trupore.

Duket se vitet kanë ndaluar për këngëtaren e njohur, pasi koha kalon por ajo mbetet gjithmonë mjaft në for.më.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *