Motra nuk hëngri për 52 ditë, e pushtuan demonët. Para se të vdi.ste mami u ul në gjunjë dhe…

Motra nuk hëngri për 52 ditë, e pushtuan demonët. Para se të vdi.ste mami u ul në gjunjë dhe…

Blerta Josifi, e mbijetuara e horrorit ne Tirane, ku u gjeten te vde.kura nena e saj, Zhaneta dhe motra, Anisa, e vd.ekur prej me shume se nje viti, ka treguar detaje tro.nditese gjate deshmise se dhene, nga shtrati i spitalit.

Ne deshmine e dhene prej saj, sic raporton “Panorama”, motra ka qene e para qe ka nisur ritet e ring.jalljes, duke qendruar pa ngrene per dy muaj deri sa vdi.q.

Nje vit pas vde.kjes se saj, ajo dhe e ema, Zhaneta, nisen sakrificen, duke mos ngrene, por vetem duke pire uje nga cezma qe e filtronin me napa, luteshin dhe e lyenin ku.fomen e motres se vde.kur me uthull.

Që kur isha 15 vjeç kam ndjekur Dëshmitarët e Jehovait. Më vonë kemi qenë edhe në Kishën Ungjillore. 2 vitet e fundit u shkëputëm dhe nuk shkonim në asnjë kult fetar, por besonim në ring.jallje dhe i kryenim ritet në banesë.

Ritet e ringj.alljes fillimisht i nisi Anisa në fillim të vitit 2019.

Qëndroi duke u lutur dhe pa ngrëne gati 2 muaj deri në mars të 2019 ku ra në gjumë të thellë, sepse u pushtua nga demonët.

Motrën e lyenim me uthull se kështu na mëson bibla jonë.

Një vit pasi motra ra në gjumë nisëm sakrificën unë dhe mami. Pinim vetëm ujë të filtruar në napa dhe nuk konsumonim ushqim.

Gjithë diten luteshim për të kthyer në jetë motrën.

Në ditët e para të korrikut mami ra pa ndjenja në mes të dhomës ku po lutej.

Pas kësaj, unë vazhdova ritin derisa erdhi policia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *