Kjo ndodh vetëm në Shqipëri dhe nga vetë dora e shtetit

Kjo ndodh vetëm në Shqipëri dhe nga vetë dora e shtetit

Ku ne ndonje vend Te botës ndodh kjo? A keni pare ju? Nëse po na thoni.

Kjo Foto eshte shkrepur fundjavë e kaluar në Pogradec.

A nuk eshte per librin e rekordeve

Nuk kemi ca themi me

Vlersoni dhe gjykoni vete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *