Hùmbí ndaj Bolognës, si gjithmonë Conten nuk e mbajnë ńervát

Hùmbí ndaj Bolognës, si gjithmonë Conten nuk e mbajnë ńervát

Interi i Antonio Contes pësoi një humbje të rë.ndë në shtëpi, duke u përmbysur nga Bologna 2-1.

Trajneri zikaltër u pa shumë ner.voz dhe për një orë me radhë mbajti të ngujuar futbollistët e tij në dhomat e zhv.eshjes.

Conte e mori i pari përgjegjësinë për dis.fatën e djeshme, ku deklaroi: “Jam shumë i nervo.zuar, pikësëpari me veten time, pasi jam unë përgj.egjësi për këtë humbje. Edhe futbollistët e mi pres që të jenë të nerv.ozuar, prandaj ishte i nevojshëm një ball.afaqim me ta, pas takimit. Kur situatat dalin disi nga kontr.olli, është mirë që t’i vlerësojmë së bashku si grup dhe t’i përballojmë.

Ky është viti im i parë i punës tek Interi dhe e pranova këtë projekt, sepse kjo skuadër, madje ky klub, ka ende shumë gjëra për të përmirësuar dhe së bashku punojmë për t’ia dalë. Por vijnë edhe momente kur gjërat shkojnë keq, si kjo humbje e pësuar me Bolognën, në të cilën të gjithë si grup duhet të vihemi në diskutim, duke nisur nga unë i pari. Pranova Interin sepse isha i sigurt dhe jam i sigurt se këtu po punohet për një projekt fitues dhe unë dua të rikthej Interin te trofetë.

Sigurisht që fitoret nuk vijnë nga sot nesër, por ka shumë situata që të lënë një śhíje të hidhur dhe këto janë pikërisht disa nga ato gjëra që duhet t’i lëmë mënjanë, për t’iu afruar fitoreve.

Prandaj, nga ndeshja e radhës e deri në fund të këtij kampionati duhet të tregojmë të gjithë, duke nisur nga unë i pari, se e meritojmë të punojmë për Interin. Përndryshe, është më mirë që të marrim ndonjë vendim tjetër”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *