Andi Lila i ńxjerr “śekretet” live, žbùlón emrin e ekipit që kërkon portierin e Kómbétareś

Andi Lila i ńxjerr “śekretet” live, žbùlón emrin e ekipit që kërkon portierin e Kómbétareś

Mbrëmjen e djeshme, në emisionin e gazetares Enkeleida Zeko ishin të ftuar Andi Lila dhe Gentian Selmani (Skype). Mbrojtësi i Tiranës dhe kreu i Sindi.katës së Futbollistëve në Shqipëri ka “spi.unuar” live portierin e Kombët.ares që luan me Menemenspor në Turqi, duke treguar një nga ofertat në drejtim të gardianit. Bëhet fjalë për Qarabag, klubin ku është aktivizuar edhe ish-kapiteni i Kombëtares Ansi Agolli.

“Unë flas konkretisht gjithmonë dhe do e zbuloj një emër. Selmanin e kërkon dhe ka pasur ofertë nga Qarabak, atje ku ka luajtur edhe Agolli. Është një ekip që shkon në grupet e Champions League dhe është gjë shumë e mirë. Seria A pastaj është një ëndërr për çdo lojtar, që unë e kam prekur, por ia uroj edhe Selmanit. Po paraqitet në mënyrë fantasike te Menemespor, ata shumë pikë i kanë nga Gentiani që është gjithmonë lojtari më i mirë”, tha mes të tjerash Lila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *