Śkândal/ Kthehet dhùńâ në futbollin shqiptar, lojtari shoqërohet në pólíćí pasi gódítí arbitrin

Śkândal/ Kthehet dhùńâ në futbollin shqiptar, lojtari shoqërohet në pólíćí pasi gódítí arbitrin

Dhu.na në futbollin shqiptar është kthyer sërish në javën e 23-ë të Kategorisë së Dytë.

Në ndeshjen Gramshi-Ada 4-0 është dhun.uar gjyqtari i ndeshjes Besmir Lesaj, 32 vjeç nga futbollisti i Adës V.P. pas penalltisë që akordoi kryesori në pjesën e dytë në favor të Gramshit. 29-vjeçari V.P. nuk është pajtuar me vendimin e kryesorit dhe e ka ofen.duar e më pas e ka godi.tur me shpu.llé. Gjyqtari Lesaj ka akorduar direkt kartonin e kuq.

Sipas informacioneve të poli.cisë, agre.sori është shoq.ëruar dhe po mbahet në ambjentet e Komisia.riatit të Polic.isé sê Gramshit

Njoftimi i poli.cisé
Gramsh/ Informacion paraprak

Në stadiumin e qytetit të Gramshit në pjesën e dytë gjatë zhvillimit të ndeshjes ndërmjet ekipeve Gramshi -Ada, futbollisti i skuadrës “Ades”, shtetasi V.P., 29 vjeç, banues në Velipojë, ka god.itur dhe fyer gjyqtarin e ndeshjes shtetasinB.L., 32 vjeç, banues në Lezhë, pasi lojtari nuk ka qënë dakortë për ekzekutimin të një penalltie .

Lojtari është shoqë.ruar në Komisariatin e Policisë Gramsh, për veprimet e mëtejshme proceduriale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *