Georg Bush jep lajm të mádh: Të ármàtóset fùqíshém Kosova, ajo është e jona

Georg Bush jep lajm të mádh: Të ármàtóset fùqíshém Kosova, ajo është e jona

Ish-presidenti i SHBA-së, George Bush, kishte deklaruar në vitin kur Kosova ishte shpa.llur se Kosova do të forcohet ushtara.kisht pasi që sipas tij përmes fuqizimit të Kosovës, edhe SHBA-ja do ta fuqi.zonte ndikimin ne Ballkan.

Por kjo deklaratë e ish-presidentit Bush ka filluar të riaktualizohet në Se.rbi. Sipas disa mediave ser.be Kosova ka filluar të fuqizohet me përkrahjen amrikane dhe se fuqizimi i Ushtrisë së Kosovës edhe me mjete tjera, nuk është i papritur, pasi që këtë e kishte paralajmëruar edhe George Bush.

E deklarata e Bushit, e pastaj edhe e Gjeneralit amerikan Jim Mattisit, për Ushtrinë e Kosovës, kanë dr.idhur jo vetëm Serbinë por edhe shtetet tjera anti-shqiptare dhe an.ti shte.tit të Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *