Dhëndri tifoz i AC Milan/  Nuk del jashtë pa mbaru ndeshja

Dhëndri tifoz i AC Milan/ Nuk del jashtë pa mbaru ndeshja

Çiftet e lumtura kanë kurorëzuar në martesë dashurinë e tyre sot, pasi dasmat lejohen për herë të parë, pas 3-muajsh që ishin ndaluar për shkak të Covid-19. Në ceremoni mund të jenë vetëm 30 të ftuar dhe gjashtë personat që merren me pritjen.

Çudi bën çifti që nuk shko Pa mbaru ndeshja. Kjo gjë ka Habitur të gjithë. Kanë bërë lëmsh gjithë organizimin dhe lënë në pritje shumë miq dhe Organisatorët.
Dhëndri nuk ka dasht të ja dije Pa mbaru ndeshja.

Rregullat e reja të distancimit social nënkuptojnë se disa çifte kanë të drejtë që t’i thonë “Po” njëri-tjetrit në Angli, por sigurisht duke patur parasysh edhe masat e vëna nga qeveria.

Jennifer dhe Louise janë martuar një minutë sapo ka kaluar mesnata, në atë që mendohet se është dasma e parë pasi hyri në fuqi udhëzimi i ri për Covid-19.

Ndërkohë, 30 të ftuarit që morën pjesë në dasmën e Tom dhe Heather në Kishën e Shën Gjergjit në Leeds u paraqitën të distancuar nga njëri-tjetri dhe me maska në fytyrë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *