Babai i deputetës Ministër jep dorheqje “thjesht nuk e din këtë zanat”

Babai i deputetës Ministër jep dorheqje “thjesht nuk e din këtë zanat”

Ish deputeti i Kuvendit të Republikes së Kosovës, Gani Geci njëherit edhe babai i deputetës Marigona Geci, përmes një shkrimit, i ka kerkuar Ministrit te Shendetesisë, te jap dorheqje sipas Gecit, Ministri nuk e din këtë zanat dhe duhet të largohët.

Shkrimi i plotëi Gecit
Alarmë.
Ministri i Shëndetsis të jap dorheqje të pa revokueshme . nese jo atëhere Avdullah Hoti ta shkarkoj atë .
1. Thjesht nuk e din këtë zanat .
kjo duhet të mbetet nji mësim për të gjithë ata që marrin hygjym në zanate të huaja për të cilat nuk ja kan haberin as në menagjim e as në mjeksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *