Pas kthimit në Angli, do të duhet të vetëizoloheni për 14 ditë

Pas kthimit në Angli, do të duhet të vetëizoloheni për 14 ditë

Qeveria britanike e ka publikuar listën e plotë të 59 shteteve dhe territoreve që do të formojnë korridore udhëtimi me Anglinë.

Prej 10 korrikut, njerëzit që mbërrijnë në Angli përmes këtyre destinacioneve nuk do të duhët të vetëkarantinohen për 14 ditë.

Qeveria britanike e ka publikuar listën e plotë të 59 shteteve dhe territoreve që do të formojnë korridore udhëtimi me Anglinë.

Prej 10 korrikut, njerëzit që mbërrijnë në Angli përmes këtyre destinacioneve nuk do të duhët të vetëkarantinohen për 14 ditë.

Shtetet, ndaj të cilave është hequr kjo masë janë: Andorra, Gjermania, Zelanda e Re, Antigua dhe Barbuda; Greqia, Norvegjia, Aruba, Grenlanda, Polonia, Australia, Réunion, Austria, Guadeloupe, San Marino, Bahamet, Hong Kongu, Serbia, Barbados, Hungaria, Seuchellet, Belgjika, Islanda, Korea e Jugut, Bonaire, Sint Eustatius & Saba, Italia, Spanja, Kroacia, Xhamajka, St Barthélemy, Curaçao, Japonia, St Kitts & Nevis; Qiproja; Lihtenshtajni, St. Lucia; Republika Çeke, Lituania, St Pierre & Miquelon, Danimarka, Luksemburgu, Zvicra, Dominica, Macau, Tajvani, Ishujt Faroe, Malta, Trinidad & Tobago; Fixhi, Mauriciusi, Turqia, Finlanda, Monako, Qyteti i Vatikanit, Franca, Holanda, Vjetnami, Polinezia Franceze, Kaledonia e Re.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *