“Klàsíke” në Kategorinë e Dytë, 11 śfídá në të dyja grùpet

“Klàsíke” në Kategorinë e Dytë, 11 śfídá në të dyja grùpet

Futbolli në Shqi.përi do të vijojë këtë fund javë edhe me ndeshjet e Kategorisë së Dytë. Në 17:30 në të dyja grupet do të zhvillohen 11 sfida, ndërsa spikat dueli kla.sik mes Tiranës B dhe Vllaznisë B. Në grupin B Vora i ka tri pikë të sigurta pasi ndeshet me Kamzën që ka braktisur kampionatin, ndërsa Luzi 2008 ndeshet me Klosin në transfertë.

Grupi B vjen më i plotë me gjashtë du.ele. Tomori krye.sues luan në transfertë me Delvinën, ndërsa Albpetroli pret Skraparin. Maliqi udhëton në transfertën e vështirë të Ersekës, aty ku Gramozi kërkon pikët maksimale. Naftëtari ndeshet me Selenicën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *