FOTO/ Çudira shqiptare në Kategorinë e Dytë, futbollisti i Këlcyrës pi bírrê në pushim të pjesës së parë

FOTO/ Çudira shqiptare në Kategorinë e Dytë, futbollisti i Këlcyrës pi bírrê në pushim të pjesës së parë

Çudira shqiptare në Kategorinë e Dytë. Në këto momente është mbyllur pjesa e parë mes Memaliajit dhe Këlcyrës me rezultatin e bardhë 0-0.

Deri këtu nuk ka asgjë të çuditshme, por klubi në faqen zyrtare në Facebook ka publikuar rezultatin dhe një foto nga mbyllja e fraksionit të parë. Ajo që bie në sy është që prej lojtarëve të Këlcyerës mban në dorë një kanaçe birre dhe vendos duart në kokë.

E habitshme, por edhe çudtishme sesi një futbollistë mund të pijë birrë në pushimin e pjesës së parë. Nga foto nuk dallohet se cili është lojtari, por duket qartë se personi në foto është futbollistë pasi shihet edhe nga veshja që mban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *