Butrinti mbushi 24 vjet, a e fitoi këtë makinë luksoze dhuratë

Butrinti mbushi 24 vjet, a e fitoi këtë makinë luksoze dhuratë

Butrint Imeri ka festuar ditëlindjen e tij të 24-të sonte, derisa ka marrë shumë urime, duke përfshirë edhe emra të njohur të skenës shqiptare

“Si përpara” është kënga e tij e fundit që ka arritur të këtë më shumë se 2.7 milionë klikime për një jave klikime.

Por, sot është një ditë tjetër e shënuar për këngëtarin kosovare.

Ai feston ditëlindjen e 24-të dhe urime për të kanë ardhur nga shumë emra të skenës sonë, përfshirë edhe reperen Tayna por edhe Ylli Limani, Dorina Gegiçi, etj.

Butrinti mbushi 24 vjet, a e fitoi këtë makinë luksoze dhuratë

Butrint Imeri ka festuar ditëlindjen e tij të 24-të sonte, derisa ka marrë shumë urime, duke përfshirë edhe emra të njohur të skenës shqiptare

Ai feston ditëlindjen e 24-të dhe urime për të kanë ardhur nga shumë emra të skenës sonë, përfshirë edhe reperen Tayna por edhe Ylli Limani, Dorina Gegiçi, etj.

Ndërkohë Butrinti është parë duke festuar afër një ville dhe një makine luksoze në të cilën kanë qenë të vënë numri dy dhe katër e ku ai festonte bashkë me një vajzë të vogël, të cilës nuk ia ka treguar emrin /GazetaExpress/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *