Kàtùńari Gàńgsta”, Bes Kallaku śjell një tjetër hít

Kàtùńari Gàńgsta”, Bes Kallaku śjell një tjetër hít

Artisti Bes Kallaku publikoi këngën e re KTG ose Kat.unari Gan.gsta.

Kësaj here ai i këndon hist.orisë së tij, ku nuk mungojnë pamje nga fshati e as gjy.shja e tij Ija.

Kënga është ritmike dhe ka një tekst të veçantë dhe menjëherë ka marrë mi.jëra klik.ime në You Tube

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *