Interi nuk ndàlet në merkàtó, nisin ńegocíátat për futbollistin e Chelsea

Interi nuk ndàlet në merkàtó, nisin ńegocíátat për futbollistin e Chelsea

Interi ka nisur fuqi.shëm merkato dhe dje ka zyrt.arizuar Hakimi nga Real Madrid. Klubi zikaltër nuk ka ndërmend të ndalet me kaq dhe tashmë objektivi I radhës është një mbrojtës për krahun e majtë. Mediat italiane raportojnë se kanë nisur negoci.atat me Chelsea për Emerson Palmieri.

Conte e pëlqen shumë lojtarin pasi kanë punuar bashkë te skuadra londineze. Gjithashtu Emerson ka një të kaluar në Serie A me Romën dhe nuk kanë nevojë për përshtatje në kampi.onatin italian dhe kjo e favor.izon më shumë lojtarin.

Negoc.iatat mes klubeve kanë nisur dhe te Interin kanë besim për ta mbyllur këtë trat.ativ pasi edhe Chelsea ka dhënë miratimin. Në ditët në vijim pritet të ketë të reja të tjera dhe pritet të zbulohet akoma më shumë rreth kësaj marrëveshje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *