Faleminderit Kosovë/ Numër i madh i kosovarëve në Durrës

Faleminderit Kosovë/ Numër i madh i kosovarëve në Durrës

E shtuna dhe e diela pritet te rritet ndjeshëm numrin e pushuesve në bregdet. Shtetasit nga Kosova i qëndrojnë ende besnik bregdetit të Adriatikut, ku Durrësi dhe Shëngjini mbesin më të frekuentuarit. Paralajmërimet për zbatimin e masave antikovid duket se nuk kanë gjetur vend.

E diela ka shënuar një fluks të shtuar të pushuesve në bregdet. Në Shëngjin duket sikur pandemia është harruar.

Moti i ngrohtë me temperatura të larta solli dyndje qytetarësh drejt bregdetit, e këtë e tregon dhe trafiku i rënduar përgjatë superstradës Milot-Lezhë si dhe në rrugën drejt Shëngjinit.

Fluksi i automjeteve që vinin kryesisht nga Kosova ishte shumë i lartë, duke krijuar trafik të rënduar gjatë orëve të paraditës,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *