Publikohet HARTA/ Sa ishte Shqipëria në kohën e Skënderbeut

Publikohet HARTA/ Sa ishte Shqipëria në kohën e Skënderbeut

Arkitekti Artan Shkreli ka publikuar së fundmi një hartë që paraqet territoret e Arbërisë në vitin 1452, kohë kur në trojet shqiptare qeveriste Skënderbeu.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Shkreli komenton se harta është ne kulmin e rezistencës shqiptare ndaj osmanëve, nga Gjiri i Kotorrit ne Gjirin e Lepantos, dhe zemrën e saj me Skënderbeun.
Burimi @TPZ.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *