Nuk ka ”pàqé” as pas lámtùmírés, Mauro Icardi ”íńjorón” Interin

Nuk ka ”pàqé” as pas lámtùmírés, Mauro Icardi ”íńjorón” Interin

Mauro Icardi la Interin për t’u bashkuar me Paris Saint Germanin. Nda.rja e rru.gëve mes zikalt.ërve dhe lojtarin u bë pas prishjes së marrè.dhënies jo vetëm me tifozët, por edhe me lojtarët. Në një intervistë për mediat franceze, sulmuesi ”injo.ron” të shkuarën te ekipi nga Milano. Kjo nuk është hera e parë, pasi një gjë të tillë e kemi hasur edhe në deklarata të mëparshme.

” Unë jam 27 vjeç, kam kaluar një kohë të rëndësishme në Itali. Por, duhet thënë që unë doja të bëja një hap të rëndësishëm në karri.erë. Doja të vija këtu për të fituar tituj dhe për të luajtur në nivele të larta” – shprehet Icardi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *