VIDEO/ Grábitet LIVE në transmetim gazetarja

VIDEO/ Grábitet LIVE në transmetim gazetarja

Gazetarja, Bruna Masado nga Brazili, korespondente për CNN ra víktimë e një grábitjeje, ndërsa ishte duke raportuar live për rritjen e nivelit të ujit në lumin në Sao Paulo, për shkak të shirave.Sikurse shihet edhe nga video grabítësi e kishte pikasur víktimën e tij edhe ishte duke e parë për rreth dy minuta, para ngjarjes.

Në fillim, gazetarja mendoi se njeriu i pastrehë me kapuç thjesht dëshironte të fliste me të dhe kështu ajo e përshëndeti. Disa sekonda më vonë, ajo kuptoi se qëllimet e tij nuk ishin vetëm miqësorë, pasi nxori një thíkë dhe kërkoi që ajo t’i jepte telefonat e saj celular. Gazetarja së pari i dha atij një dhe pastaj telefonin e saj të dytë.

Për fat të mirë, gazetarja nuk pësoi lëndime, por ndodhet në gjendje shoku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *