Njihuni me ushtaraket më s*ksi në botë (FOTOT)

Njihuni me ushtaraket më s*ksi në botë (FOTOT)

Ushtria dhe policia janë cilësuar deri vonë si “sporte” të rënda për gratë dhe kryesisht aktivizoheshin burrat.

Por kohët kanë ndryshuar. Tashmë edhe vajzat po përfshihen gjithnjë edhe më shumë, deri në postet më të larta, por pa e humbur kurrë sensualitetin e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *