PDK-ja pritet të  bëhet pjesë e qeverisë së Kosovës

PDK-ja pritet të bëhet pjesë e qeverisë së Kosovës

Edhe pse shumë herë zyrtarët e PDK-së, kanë folur se PDK-ja nuk do të jëtë ne Opozitë në këtë mandat , burimet pranë Gazetes InFokus, tregojnë se Partia Demokratike e Kadri Veselit, pritet që shumë shpejtë të bëhet pjesë e Qeversië.

Burimet e GazetesInfokus, bejne me dije se takimet e Isa Mustafes me Ramush Haradniaj e AAK-se dhe Fatmir Limajn e NISMA-s kishin për qëllim që te arrijnë marrëveshje te re ku të përfshihet edhe PDK-ja.

Gjithënjë sipas kesaj Gazete thuhet se PDK-ja pritet ti marr vetëm dy Ministri Ministrin e Drejtesise dhe Ministrin e Financave dhe Zëvendëskryeministri e parë si dhe disa zevendsministra

“Ky bashkim i forcave politike po bëhet në prag të zhvillimeve të mëdha në Kosovë që ndërlidhen me marrëveshjen përfundimtare me Serbinë por edhe për shkak të zhvillimeve rreth Gjykatës Speciale”, ka deklaruar një burim brenda partive politike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *