“Para se të martoheshim bënim 4 herë s*ks në ditë”, burri shpreh shqetèsimin për gruan 12 vjet më të madhe

“Para se të martoheshim bënim 4 herë s*ks në ditë”, burri shpreh shqetèsimin për gruan 12 vjet më të madhe

Një djalë i ri ka shprehur shqetësimin e tij për jetën s*ksuale me partneren, e cila është më e madhe në moshë dhe i duket sikur gjithçka ka ndryshuar pas martesës. Në letrën që i ka dedikuar psikologes britanike Deidre shprehet se para martesës kryenin marrëdhënie deri 4 herë në ditë, ndërsa tani shumë herë më rrallë.

Letra: “S*ksi me një grua më të madhe në moshë ishte i mahnitshëm kur u martuam por tani kimia mes nesh është zhdùkur krejtësisht. Jam një burrë 29 vjeç dhe ajo është 41. Ne jemi rritur larg. Ajo shkon të flejë më herët. Unë shkoj më vonë dhe fle pranë saj, por nuk ka asnjë tërheqje.

Ne kemi bërë tre ose katër herë s*ks në ditë para se të martoheshim. Tani nëse e bëjmë një herë në muaj, ndihem me fat pasi nuk ka thuajse aspak romancë. Ndoshta është se jam më i ri dhe nuk di si ta trajtoj këtë situatë.”

Përgjigja e Deidre: “Ti duhet të flasësh me të. Duhet ti thuash që të mungon íntimiteti dhe pyete nëse ajo sheh diçka që nuk shkon mes jush. Mund të jetë një teknikë s*ksuale ose diçka që ka të bëjë me marrëdhënien tuaj.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *