Sot është një nga bjón*det më se*si/ Por ja si dukej Kejvina Kthella shumę kohę mę parę

Sot është një nga bjón*det më se*si/ Por ja si dukej Kejvina Kthella shumę kohę mę parę

Kejvina Kthella është një nga mode.let më se.ksi dhe të kometuara të momentit.Bukur.oshja bjo.nde ka rrëm.byer zem.rat e shumë fans.ave duke e shtuar shumë numrin e ndjek.ësve në Inst.agramin e saj.

Në med.iat ro.zë shpesh herë përflitet për ndryshimet në pamjen e saj dhe fot.ot prov.okuese. Së fundi Kejvina ka ndarë një fot.o të shumë vieteve më parë, në kohën kur ishte brune.

Përveç flokëve në pamjen e saj duket se nuk ka ndryshuar asgjë tjetër, pasi edhe në fot.on ku shfaqet brune ajo duket shumë sek.si.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *