Pse piktori nuk e mbron UÇK’në qendrat e botës?!

Pse piktori nuk e mbron UÇK’në qendrat e botës?!

Shkruan: KIM MEHMETI

Pse Piktori ulurin dhe e mbron UÇK’në në Kosovës dhe në Kuvendin e Shqipërisë, e jo nëpër qendrat e botës?!

“Më pyesin se a e kam dëgjuar fjalimin e djeshëm të Presidentit të Kosovës? Po si mund të dëgjosh një fjalim patetik dhe përplot me ‘lot’, fjalimin e burrështetasit të cilit lotët e fëmijëve varfanjak dhe populli i vet i kujtohej vetëm kur i rrezikohet karriera politike, atëherë kur vetvetja i duket sa e gjithë UÇK’ja, kur nuk i duhemi më të copëtuar e të ndarë, por të bashkuar rreth fatit të tij politik, e të cilin e barazon me fatin e mbarë shqiptarisë?!

Pastaj më pyesin se ç’mendoj lidhur me vizitën e Piktorit në Kosovë?! Ç’mund të mendosh për mikun e ngushtë të Presidentit serb, për Kryeministrin e mëmëdheut tonë i cili, në vend që ta bind botën sa e turpshme dhe e pandershme është që luftëtarët shqiptarë të lirisë, t’i barazosh me kriminelët serb, ai ulurin në Kuvendin e vendit të vet dhe vjen në Kosovë që neve shqiptarëve të na bind në atë që e dinim para se ta kuptonte ai: se ai që i prekë vlerat dhe shenjtërinë e UÇK’së, ka prekur e dëmtuar mbarë shqiptarinë!

Dhe të jem i sinqertë: më duket se nga e keqja e papritur që i ra mbi qafë Presidentit të Kosovës – dhe që nuk besoj ta ketë gëzuar ndonjë shqiptar – duhet të jetë pikëlluar shumë edhe ‘zagari’ i dikurshëm i Sheshelit dhe Millosheviqit – Presidenti i sotëm i Serbisë?! Ai të cilit Piktori i ‘Rilindjes dhe Presidenti i Kosovës thuajse ia shpërlan të shkuarën e errët kriminale – atë të kaluar kur lëvdohej se për një serb të vrarë do likuidoj me qindra boshnjak – me çka e ngritën në rrafshim e shëmbëlltyrës të njeriut paqedashës dhe të dehur nga dashurisë ndaj shqiptarisë!” (Kim Mehmeti)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *