Lùkś për Edi Rejën, Kómbétarja Śhqíptare ka në dispozicion katër formacione

Lùkś për Edi Rejën, Kómbétarja Śhqíptare ka në dispozicion katër formacione

Rinovime dhe konfirmime. Brezi i lojtarëve të Europianit kanë sezonin e tyre të pjekurisë sportive dhe po justifikojnë besimin e skuadrave respektive. Në Komb.ëtare vijnë me formë, gola të shënuar si dhe eksperi.encën e nevojshme për të ecur përpara në kompe.ticionet e ndryshme, fushata kuali.fikuese dhe Ligën e Kombeve.

Nga ana tjetër, trajneri Reja vijon me fushatën e test.imit dhe rinovimit të skuadrës. Të rinj si Kumbulla dhe Broja janë duke u imponuar me for.mën e tyre për të qenë pjesë e së ardhmes së afërt të Kombët.ares.

Gjithashtu Endri Çekiçi apo edhe Lindon Selahi. Këtë herë, cilësinë dhe luksin e shton edhe prania e një lojtari të Barcelonës. Manaj vjen për herë të parë si i tillë në Kombëtare. “Panorama Sport” serv.ir të paktën katër formacione alternativash për Kombë.taren. Me kohën, do të vijnë të tjera mundësi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *