Gruaja me eksperiencë: Burrat e pasur janë të dobët në s…..ks

Gruaja me eksperiencë: Burrat e pasur janë të dobët në s…..ks

honë se paratë nuk mund ta blejnë dashurinë. Këtë e konfirmon Jana Hocking, një gazetare radioje e njohur nga Britania deri në Australi. 34-vjeçarja thotë se burrat e pasur janë “të dobët në se.ks”, shkruan Daily Mail.

Në një shkrim të gjatë, ajo pranon se kishte dalë në takime me “burra me stabilitet financiar”, duke iu referuar edhe një rasti konkret: me një burrë “që kishte shtëpi të mrekullueshme” dhe “një Range Rover të bukur”.

Përkundër të gjitha të mirave që ia kishte ofruar, pas përvojash të shumta me burrat e pasur, ajo vendosi, sipas saj, të hiqte dorë nga “jeta e rehatshme”. Edhe pse nuk ka stabilitet financiar, Hocking shprehet se “është e lumtur për vendimin që ka marrë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *