Foshnja befason botën dhe mjekët, lind me flokë të gjatë e të dendur

Foshnja befason botën dhe mjekët, lind me flokë të gjatë e të dendur

Një nënë e dy fëmijëve, e cila besonte se foshnjat kur lindin nuk duhet të kenë flokë, u shokua kur vajza e saj e porsalindur lindi me flokë shumë të shpeshta.

Alexandra Jechorek, 21-vjeçare, nga Dublini i Irlandës, nuk mund t’i besonte syve nga ajo çfarë pa në skanimin që iu bë me ultrazë gjersa ishte në javën e 34-të të shtatzënisë. Imazhet që u shfaqën tregonin sasi të mëdha flokësh, çka befasoi edhe mjekët, shkruan Mirror.

“Sapo pashë flokët e gjata të vajzës në javën e 34-të, mezi prisja ta shihja”, deklaroi për tabloidin Jechorek. “Flokët po ia mbulojnë veshët tashmë”, shtoi ajo, duke pasur parasysh faktin se Maya, emri të cilit ia ka vënë vajzës, është ende në fazat e hershme për një rritje kaq të gjatë të flokëve. Nëna e Maya-s i ka hapur një Instagram kësaj të fundit, me shpresën se ndonjë ditë do të bëhet model.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *