Batatina, I treguam se si luhet futbolli Gjilanit

Batatina, I treguam se si luhet futbolli Gjilanit

Trajnri i Llapit, Tahir Batatina, është nda majft i kënaqur me barazimin ndaj skuadres se Gjilanit. Ai ka lavdëruar skuadrën e tije, dhe ne aspektin taktik i kemi tregu se si luhet futbolli dhe se e meritojmë me qenë në pozitat e para të tabeles.

“Ajo çka ështeë me rëndësi, shumë skuadra kanë disktuar për Llapin. Por, edhe njëherë tregojmë se Llapi është lideri i Superligës në këtë aspekt. Duke e parë që Gjilani ka një ekip të mirë, kemi qenë të vëmendshëm që nga minuta e parë. Kemi realizuar golin shumë herët dhe kemi mundur që në pjesën e parë ta perfundojmë ndeshjen”,

“Nese e shohim taktikisht, në të gjitha akspektet e kemi ‘dermuar’ Gjilanin dhe i kemi treguar qe ne e meritojme me qenë në pozitat e para tabelare. Sot me gëzon fakti që futbollistët luajten të motivuar kundër një Gjlanit të cilin sot me bindi që nuk është për kampion, dhe në një far forme vet e humbëm ndeshjen”,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *