A u keqpërdorën fondet e 3%? publikohen dokumentet

A u keqpërdorën fondet e 3%? publikohen dokumentet

Ne nje llogarise në rrjete sociale me emrin HAKI IMERI janë publikue dokumente të Menaxhimit te fondit 3% te qeverise se Bukoshit ne egzil

Më poshtëi keni të gjitha dokumentet e publikuara.
Siç premtuam dite me pare se do te fillojme publikimin e dokumenteve te qeverise ne egzil rolin e Isa Mustafes dhe Bujar Bukoshit ne (k)manexhimin e Fondit te 3%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *