Sh.èrr mà.siv midis të rinjve në Elbasan, dëgjohen të sht.èna, raportohet për të plà.go.sur

Sh.èrr mà.siv midis të rinjve në Elbasan, dëgjohen të sht.èna, raportohet për të plà.go.sur

Një shè.rr màs.iv ka ndodhur mes disa të rinjve në qytetin e Elbasanit. Bëhet e ditur se se ngjarja ka ndodhur në lagjen “Emin Matraxhiu”.

Ndërkohë, dý.shohet për persona të plà.gosur. Sipas burimeve në vendngjarje thuhet se janë dëgjuar edhe të sht.èna àr.mësh.

Kònflìkti ka ndodhur midis 3 personave dhe është dé.mtuar një shtetas emri i të cilit nuk dihet ende. Personi i lè.nduar po merr mjè.kim në Spiìtalin e Elbasanit dhe fatmirëshit është jashtè rrè.zikut për jetën.

Burime bëjnë me dije se janë përdorur edhe àr.më pasi kjo konfirmohet nha banorët e zonës, ndërsa pò.licia e mohon diçoa të tillë. Një mjet tip fu.rgon dhe një mjet tjetër në bo.rdin e të cilëve dyshohen se kane qenë rreth 12 persona të pajisur me shkòpa bèjsbolli dhe àr.më kanë zbritur nga dy mjetet dhe kanë gò.ditur një grup personash.

Personat sipas dëshmive për Fax News kanë qenë të màs.kuar dhe mjetet kanë qenë me xhama të zinj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *