Lajm i dhimshëm. Në moshë të re ka ndërruar jetë Dafina nga Presheva

Lajm i dhimshëm. Në moshë të re ka ndërruar jetë Dafina nga Presheva

Lajm i dhimshëm. Në moshë të re ka ndërruar jetë Dafina nga Presheva

Kryetari i Presheves Shqiprim Arifi permes statusit shprehet:

Ndihem thellësisht i tronditur dhe i shokuar për ndarjen e parakohshme nga jeta të Dafinës.

Shpreh ngushllimet më të përzemërta dhe në këto momente të vështira jemi së bashku dhe ndajmë dhimbjen me familjen Kamberi dhe Fazliu.

Dafinë, kujtimi për ty do të jetë i përjetshëm. Ishe dhe do mbetesh simbol i femrës sonë. Do të kujtojmë me mallë.

Pusho e qetë Dafinë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *