Vendimi i ri i qeverisë,  për dasmat dhe klubet e natës

Vendimi i ri i qeverisë, për dasmat dhe klubet e natës

Nga data 1 korrik, ishte paraparë të bëhet nisja e organizimeve të dasmave dhe hapjen e lokaleve të natës dhe organizimet e shumë ahenjeve tjera. Por sot ne një konferenc për shtyp e Kryeministrit të Kosoves Avudllah Hoti, deklaroi se do të ndalojnë grumbullime e qytetarve prej më shumë se 100 persona.

“Do të ndalojm grumbullimin e qytetarve në hapsira të hapura e të mbyllura më shumë se 100 persona”

“Para një jave, kur e kemi shqyrtuar situatën, plani jonë ka qenë që me 1 korrik të lëvizim në atë drejtim. Me gjendjen me të cilën po përballemi vështirë që mund të lëvizim në atë drejtim”,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *