Jakup Krasniqi” Ramiz Lladrovci ka incizimi të Adem Jasharit. Hashim Thaci dhe Kadri Veseli kanë qenë në armiqési me Adem Jasharin”

Jakup Krasniqi” Ramiz Lladrovci ka incizimi të Adem Jasharit. Hashim Thaci dhe Kadri Veseli kanë qenë në armiqési me Adem Jasharin”

Ish Kryetari i Kuvendit te Kosovës Jakup Krasniqi, para disa viteve në emisionin Politika në Tribuna Channel, ka treguar për një video të cilën e posedon Kryetari i Komunes se Drenasit, Ramiz Lladrovci, i cili vazhdimisht i shantazhón Kryetarin e Kosovës Hashim Thaci dhe Kryetarin e PDK-së Kadri Vesli.

Ne video që ka siguru Ramiz Lladrovci ka incizime te Adem Jasharit, ku tregon se Hashim Thaci dhe Kadri Veseli kanë qenë në armiqésin me Adem Jasharin.

Pjesë e intervistës në emisionin Politika në Tribuna Channel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *