‘Gjysmë tallavaje’, Edmond Budina publikon raportin zyrtar të testit të Covid-19

‘Gjysmë tallavaje’, Edmond Budina publikon raportin zyrtar të testit të Covid-19

Regjizori Edmond Budina ka publikuar përgjigjen e testit ku ka rezultuar pozitiv me Covid-19 dhe e ka cilësuar si gjysmë tallavaje.

Në një lidhje Skype me emisionin “360gradë”, Budina u shpreh shprehet se ka një kontradiktë në përgjgijet që i ajnë dhënë.

“Ka disa vlera në analizë që thonë grupi i gjakut, ke këta ose atë dhe si rezultat del se je pozitiv. Ndërsa në atë letër ishte vetëm një konfirmim që jam pozitiv. Kjo të lë të dyshosh dhe më duket si gjysmë tallavaje”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *